perjantai 19. heinäkuuta 2013

(se siitä) Tyylikkyydestä

Ihailen kovasti tyylikkäitä naisia. Olen itsekin asetellut tukkaani, kietaissut päälleni mustan mekon ja laittanut helmet kaulaani.

Sekunneissa jotakin kuitenkin tapahtuu. Läikytän rinnuksille mehua, helmien lukko valahtaa keskelle kaulaa tai varomaton hiusten sipaisu rikkoo niiden hohtavan harmonian. Minuutin kuluttua näytän enemmän peikolta kuin täydelliseltä naiselta.

Näin on laita puutarhassakin. Väri- ja istutuskorkeussuunnitelmat kariutuvat. Penkin keskellä piti olla liilaa ja matalahkoa. Nyt siellä on korkeaa ja keltaista. Harmoniset kukkien värivalinnat ovat paljastuneet huvikumpumaisiksi iloitteluiksi. Ruohokin on ajamatta jo toista viikkoa...

Ehkä olen kuitenkin näin tukka tuulen tuivertamana pihatähtimöä kitkevänä samaistuttavampi, kuin tuoksuvien ruusujen keskellä liehuva pikkumustapukuinen nainen.

Kirveltävää on myöntää, että joinakin päivinä vaeltelisin kuitenkin kovin mielelläni ruusun tuoksussa.




2 kommenttia:

  1. He hee - kuulostaapa kovin tutulta. Musta tuntuu ettei meillä mikään ole mennyt suunnitelmien mukaan istutuksissa. Ne, mitä on istutettu, eivät ole suostuneet kasvamaan ja tilalle on siementynyt jotain ihan muuta. Ja villiheinä kasvaa aina korkeimmaksi, oli penkissä sitten mitä tahansa.

    Emäntä puolestaan on loman aikana ihan villiintynyt: tukka pesemättä, pihkaiset verkkarit, vanha collegepaita yllä ja villasukat jalassa. Siinä on tyyli kohdillaan :D

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvältä ja rennolta :) ihan lomailulta!

    VastaaPoista