perjantai 4. lokakuuta 2013

These boots are made for walking

Tänä vuonna minun on ollut hankala löytää mieleisiäni mustia kenkiä ja kun vihdoin löysin yhdet, löysin myös toiset.

Ensimmäiset silmiini osuneet olivat perusbikerbootsit. Edelliset olivat kolme talvea vanhat ja reissussa rähjääntyneet, joten päivitin ne uusiin. Bootsit ovat hyvät töissä, koska lenkkeilen päivittäin ja lenkkarit tai muut vastaavat ulkoilujalkineet eivät vaan ole mun juttu. Voin käyttää niitä metsäretkillä, mutten töissä. Kesällä ostin kokeilumielessä parinkympin mustat tennarit ja en vaan nää itseäni ne jalassa.

Kun olin saanut bikerbootsit kainalooni, jäin katselemaan saappaita. Saappaat ovat kivoja, mutta niissä on usein se vika, etteivät ne mene minulla kiinni. Pohkeeni on auttamatta liian paksu.

Ystävällisen myyjän tuodessa eri mallisia saappaita kokeiltavakseni, alkoi tuskan hiki kihota otsalleni ja totesin, että niistä mitkään eivät mene kiinni. Myyjä oli kuitenkin varsin hyvä työssään ja toi sellaiset saappaat, jotka mahtuivat.

Saappaiden takaosassa on vetoketjulla avattava osio, jonka voi jättää kokonaan auki (kuten minulla) tai pitää kokonaan kiinni.

Ajattelin, että jos kerran löydän nahkasaappaat, jotka saan kurottua pohkeeni ympärille, on ne ostettava. Ja niin saappaat päätyivät kassin pohjalle bikerbootsien kanssa.

Bonuksena vielä tämä ääniraita, joka varmasti jokaisella otsikon lukeneella soi nyt päässä, Nancy Sinatra.

3 kommenttia:

  1. Bikerbootseja, perusbootseja, mitä tahaansa bootsien tapaisia olen etsinyt. Mistään ei ole mieleisiä löytynyt. Toivo alkaa vähitellen kadota. Tahtoisin pienellä varrella olevat, matalapohjaiset letkeyskengän, mustana tottakai. Mistä löysit noi bikerit?

    VastaaPoista
  2. Ihan Seinäjoen Andiamosta. Muistaakseni ovat niiden omaa merkkiä, luulenpa samanmoisia kenkiä olevan myös Etelä-Suomessa.

    VastaaPoista
  3. Onpa fiksu keksintö tuo vetoketju! Ja hyvän näköinenkin vielä. Itsellä on usein samaa ongelmaa; ei tahdo saappaanvarren leveys riittää.

    VastaaPoista