torstai 7. marraskuuta 2013

Pipo, sen kaveri kaulaliina ja asiaa turhamaisuudesta


Mietin hetken ennen kuvan julkaisemista, että kehtaanko. Olen nimittäin kuvassa opiskelupäivällä (vaikka oikeasti olenkin tehnyt jo pari tuntia töihin liittyviä asioita, enkä opiskellut ollenkaan) ja ilman meikkiä. Päätin kuitenkin, että voin esiintyä luomuna. Jos jollekulle tulee yllätyksenä, niin tältä näytän ilman 1) meikkivoidetta 2) puuteria 3) kulmakynää 4) luominvärinpohjustusainetta 5) luomiväriä 6) aurinkopuuteria 7) poskipunaa 8) ripsiväriä. Kahdeksaa tavaraa naamaan joka aamu ja tulos ei ole sen kummempi! Turhamainen minäni vähän kauhistelee kuvaa ja järkevä minäni toteaa, mitä väliä.

Pääosassa ei kuitenkaan ole oma naamani, vaan pipo ja kaulaliina. Ostin Tokmannilta (ilman ässää ja ceetä siis) pipon, johon kiinnitin kukan. Kukkapipo-viritys kaipasi kaveria, joten neuloin sellaisen.

Ohje tuubihuiviin tulee tässä:

Käytin Novitan mustaa Seitsemän veljestä- lankaa ja aniliininpunaista Isoveli-lankaa. Neuloin molempia lankoja samaan aikaan nron 11 puikoilla. Tein huivin tällä ohjeella, silmukoita oli 20 ja pituutta huivilla on vähän alle oma pituuteni, 160 cm. Kun huivi oli tarpeeksi pitkä, virkkasin sen päät yhteen.  Reuna oli neulottuna melko epäsiistin näköinen, joten huolittelin reunat virkkaamalla reunan silmukoihin kaksi kerrosta pylväitä.

Huivista tuli mielestäni ihan kiva. Värit passaavat ainakin mukavasti yhteen. Katsotaan, kuinka käyttökelpoinen otus tuo on, kun ilmat vähän viilenevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti