torstai 27. marraskuuta 2014

MekkotakkiTähän vuodenaikaan on mahdotonta ottaa kuvia yhtään mistään. Ainakaan niin, että ne olisivat kauniilla valolla otettuja. Päivänvaloa on sen verran vähän aikaa, että silloin olen joko a) koulussa tai b) yksin kotona. Tätä kuvaa ottettaessa olin yksin kotona ja virittelin kameran roskiskatoksen päälle. Tämä oli kuvista paras otos ja sekin on suoristettu ja rajattu. Mutta, siitä viis. Kuvasta näkyy jutun pointti. Nimittäin uusi villakangastakkini.

Ostin takin jo alkusyksystä, mutta vasta nyt kelit ovat sellaiset, että villakangastakki on passeli. Takissa on hiukan korotettu vyötärö ja leveä, pitkä helma. Farkkujen kanssa se ei ole ehkä ihan optimaalinen, mutta mekkojen kanssa täydellinen. Olen ollut talvisaikaan ongelmissa, koska vihaan takin alta näkyviä helmoja. Muiden ihmisten helmat ovat ok, omani eivät. Uusi takki on kuitenkin niin pitkä, että se peittää kaikki polviin asti ulottuvat helmat ja hääpukuani lukuunottamatta en omista sen pidempiä mekkoja.

Parasta takissa oli hinta (alle 100e) ja oudointa se, että löysin sen Prismasta. Niin, Prismasta. Käyn siellä ehkä kerran vuodessa ja en ole todellakaan mieltänyt, että sieltä voi löytää itselleen vaatteita. Näin kuitenkin kävi. Siispä etsiessänne täydellistä mekkotakkia, vilkaiskaa päivittäistavarakauppojen vaatepuoli.

3 kommenttia:

 1. Oon itsekin tehnyt joskus yllättäviä löytöjä Prismasta. Sen vaatepuolen siellä vaan tahtoo aina "unohtaa". Kenkiä ja laukkuja oon löytänyt sieltä useammastikin.

  VastaaPoista
 2. Tässä kuvassa on jotain hyvin ranskalaishenkistä! Ehkä se on nuttura + nappikorvikset + takki yhdistelmä. Tykkään kovasti.

  P

  VastaaPoista
 3. Toki en ihan viihdy kokomustassa niinkuin tuossa kuvassa. Sain vissiin teininä yliannostuksen... Mutta nuttura+nappikorvikset on munkin mielestä just hyvä yhdistelmä tällä hetkellä.

  VastaaPoista