torstai 20. marraskuuta 2014

Viisi väriä: sininen

Lapsena tai nuorena en ole erityisemmin pitänyt sinisestä. Vieläkin vierastan sen käyttöä vaatteissa farkkuja lukuunottamatta. Sininen ei mielestäni sovi väreihini ollenkaan. 

Sisustuksessa sininen on hiipinyt värivalikoimiini vaivihkaa. Kaikki taisi alkaa siitä, kun Sauvakadun kodissani maalasin makuuhuoneen seinät sinitarran siniksi. Nyt Ronnalassa meillä jo kaksi huonetta, joissa sininen on varsin vallitseva sävy. Makuuhuone on alun alkaen sisältänyt sinisen sävyjä, koska väri on minusta rauhoittava. Viime vuotinen tapetointi teki myös keittiöstä kertaheitolla sinisen. Huomattavaa on, että tummempaa sinistä vierastan sisustuksessa edelleen, mutta vaaleansinisestä pidän melkoisesti.


2 kommenttia:

  1. Mulle sininen on aina ollut sekä vaate- että sisustusväri. Kunnes viime remontin aikana huomasin saaneeni siitä yliannostuksen. Ja vaatteetkin on vaihtuneet harmaisiin ja mustiin. Iloisen värikästä, kuten tiedät :D

    VastaaPoista
  2. Se on kummaa, miten ne värit menee ajallaan. Ehkä pitää yrittää pitää kaikkia värejä paletissa, ettei kyllästyisi mihinkään. Ja onhan sulla ollut lilaa paljon, ainakin sellainen mielikuva mulla on :)

    VastaaPoista