torstai 17. maaliskuuta 2016

Kirppislöytöjä

En ole koskaan ollut mikään suuri kirppisten kiertäjä. Käytetyt huonekalut olen kuitenkin aina ottanut ilomielin vastaan ja jossakin kohdassa keittiön pöytä taisi olla kodissani ainut asia, joka oli hankittu uutena.

Nyt olen kuitenkin innostunut kirppistelystä. Osasyynä tähän on Veen vaatetilanne. Kirpparit ovat ainakin täällä päin pullollaan erittäin hyväkuntoisia lasten vaatteita, joten niitä on varsin mukava ostella. Olen muutaman viikon sisällä hankkinut Veelle Reiman välikauteen tarkoitettuja kevyttoppahaalareita kaksi kappalein yhteishintaan 15 euroa. Varsin kohtuullista, erityisesti koska ne lienevät käytössä vain tämän parisen kylmempää kevättalven kuukautta (ja varmaan juhannuksena).


Vaatteiden ohessa silmä osuu kaikkeen muuhunkin. Bongasimme Matin kanssa Nanny Stillin Riihimäen lasille suunnittelemia Kirsikka-jälkkärikulhoja. Ensin kuusi kappaletta, sitten viisi ja sitten... Nyt niitä on nurkissa kahdeksantoista. Oho!

Lisäksi (erityisesti äidille ja isälle) löysin Tailio Design Finlandin sinisen puulautasen. Yritys on jo mennyt konkurssiin, mutta on tunnetuin Antti Nurmesniemen heille suunnittelemasta Sauna-jakkarasta. Veikkaanpa, ettei vitonen ollut puulautasesta yhtään liikaa.

2 kommenttia:

  1. Lasten vaatteet on todellakin niin kalliita siihen nähden, miten vähän aikaa ne mahtuvat, että kierrätys on niiden kohdalla aivan mahtava tapa säästää. Ja näköjään sitä aina joskus bongaa jotain muutakin. Me käväistiin eilen YkkösBasaarissa, mutta nyt ei olleet ostohalut yhtään kohdillaan eikä käteen jäänyt mitään.

    VastaaPoista
  2. Välillä käy kyllä niin, ettei oikein mitään tuppaa löytämään. Viimeksi kun käytiin pyörittelin käsissä ties mitä kuppia ja kippoa, mutta niin vaan kävi, ettei niistä mikään eksynyt mukaan. Tosin se on kirppiksen suola, yllätyksellinen ostoskelu :)

    VastaaPoista