torstai 21. heinäkuuta 2016

Jotain punaista

Tuntuu, että jotakin on muuttumassa. Huomioin asian laidan vasta nyt, vaikka pieniä merkkejä siitä on ollut ilmassa jo pidempään.


Ensinnäkään en ole mikään suuri punaisen värin fani, mutta sitä on huomaamatta hiipinyt nyt vähän joka paikkaan. Olin ostanut vahingossa punaisen aurinkokennovalaisimen tarkoituksenani hankkia valkoinen, mutta laitoin sen kuitenkin roikkumaan. Punaiset unikot ovat levinneet hallitsemattomasti kukkapenkissä. Ostin puolihuolimattomasti punavalkoraitaisen paidan.


Tuntuu, ettei kysymys ole vain punaisesta väristä. Jotakin levotonta läikkyy ilmassa ja haluan muutoksia. Tavallisesti heinäkuu on epäaikaa, venyviä päiviä, laiskaa kirjanlukua ja pysähtyneisyyttä, mutta nyt se tuntuu ihan muulta. Ehkä kysymys on vain Muumiperheen lauluretken Pikkumyy tahtoo juhlia-laulun sanojen kaltaisesta fiiliksestä: "Päivä on kaunis, tuuli on lauha, Muumilaaksossa kelluu rauha, ihan liian hiljainen, sileä, niljainen." Tai sitten jostakin muusta, josta punainen on vain hehkuvaa esimakua.


3 kommenttia:

 1. Rapujuhlat tai matka espanjaan - ne tuli ihan ekana mieleen.

  P

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista! Kaupunkikesämökki ei ilmeisesti vielä riittänyt muutokseksi. ;)

  VastaaPoista
 3. Ottaisin mieluusti sekä rapujuhlat että matkan Espanjaan :) kaupunkikesämökki ei tunnu riittäneen, koska asuntomessuilla alkoi tänään tehdä mieli vaikka mitä muuta uutta!

  VastaaPoista