maanantai 13. heinäkuuta 2015

Markkinoilla

Ja kun kerran ääneen sanoin (eli kirjoitin) blaahista, oli viikonloppu täynnä puuhaa. Lauantaina olimme Tampereella ja sunnuntaina Ilmajoen Särkyneen sillan markkinoilla. Molempina päivinä ehdin tuhlata myös kiitettävästi rahaa.

Tampereella emme shoppailleet, mutta ennen sinne lähtöä ehdin tilata täältä yhdeksän (oho!) uutta pionia. Särkyneen sillan markkinoilla rahaa kului vähintäänkin yhtä paljon kuin pioniostoksilla. Markkinat ovat siitä kivat, että siellä on pääasiassa kotimaisia tuotteita, joista iso osa on käsitöitä. Metrilaku- ja krääsämyyjiä ei markkinoilta löydy. Siksipä sieltä tarttuikin käteen kaikenlaista.


Meillä meni edellinen puinen voiveitsi rikki jonkin aikaa sitten. En oikein tiedä kuinka ronskisti yritin voidella, koska veitsi halkesi kahtia. Nyt kuitenkin löysimme sekä voiveitsen että hienon voirasian. Ari Markkolan tyylikäs valkoinen Voikku-voirasia laminoidulla mustalla kannella on  mielestäni hyvin artekmaista designia ja hintakaan ei päätä huimannut: voiveitsen kanssa 23 e.


Ihan itselleni hankin Mariel Designin korvikset, joissa on pikkuriikkiset kuivatut kasvit korun sisällä. Myynnissä oli myös erilaisia karkkikoruja, mutta jostakin syystä koruissa olen vakavamielinen ja haluan niiden olevan melko tyylikkäitä. Sulkaprintti on ilmajokisen taiteilijan, jonka nimeä en muista, mutta joka on ollut samassa jumpparyhmässä kanssani. Aion kehystää sulat portaikon seinälle.


Vauva Veen sängyn yläpuolelle ostimme Reetta Isotupa-Siltasen printeistä tehtyjä kortteja, joita myi lahjatavarakauppa Joutomaan koju. Itse liike sijaitsee Turussa, mutta tuotteita voi ostaa myös netistä. Minua viehättää paljon tällainen kollaasimaisuus ja itseasiassa olen joskus saanut saman taiteilijan tekemän kortin synttärilahjaksi veljeni tyttöystävältä ja se on kehyksissä vierahuoneessamme. Nyt vauva Vee saa ihailla näitä, en tosin vielä tiedä laitanko seinälle kissoja vai kettuja.

Vauva Vee sai muutakin, nimittäin supersöpöt kissapökät. Valitettavasti en painanut mieleeni keneltä nämä ostin, mutta sama vanhempi nainen on ollut muillakin markkinoilla täällä Etelä-Pohjanmaalla ja epäilen hänen olevan täkäläisiä. Valitettavasti näitä ei voi siis välttämättä ostaa muualta kuin täältä. Toisaalta se tekee housuista vielä uniikimmat ja hienommat. Tykkään näistä niin kympillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti