maanantai 27. heinäkuuta 2015

Mökillä

Viime viikolla olimme maanantaista torstaihin mökillä Kuhmoisissa vauva Veen kanssa.

Mökkimme pihalla on valtavan kokoinen, tuuhea jasmike ja olen jo monta vuotta ajoittanut jokakesäisen mökkireissun sen kukinnan yhteyteen. Tänä vuonna kukinta oli hiukan myöhässä, mutta niin olin minäkin.

Se, mikä tänä vuonna oli toisin oli talviturkin heitto. Vasta nyt, heinäkuun lopussa! Vesi oli sairaan kylmää, vaikka aurinko paistoikin lämpimänä.

Kävimme Vääksyssä, jota suosittelen päivämatkakohteeksi pääkaupunkiseudulta. Ihania sisustuskauppoja, ranskalainen kyläkauppa, kanava ja kanavan rannassa tosi hyvä ravintola. Menkää!

3 kommenttia:

  1. Niin on kauniita kuvia, mutta tuo ensimmäinen hellytti kyllä aivan täysin. Ihana kuva ihanasta pikkuisesta. Niin on mietteliään näköinen.

    VastaaPoista
  2. Olen aivan samaa mieltä Rautalinnun kanssa ,että vauva Veen miettiliäs kuva oli aivan /super mukavaa katsottavaa./Niin paljon uutta ja ihmeellistä joka päivälle .Maailmassa on niin monta uutta asiaa pikkumiehelle.NIIN JA MITÄHÄN UUTTA ON ENSI VIIKOLLA TULOSSA! Haliterveiset kaikille! Toispuoljokinen

    VastaaPoista
  3. Joo, vauva Vee näki ekaa kertaa järven. Jos vesi olisi ollut pikkuisen lämpimämpää, olisi päässyt huljuttelemaan sinne, nyt ei viitsitty uittaa.

    VastaaPoista