keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Vikaostoksilla

Jotakin kummaa on tapahtunut. Vaatekaappiini on hiipinyt salakavalasti kaksi väriä, joita en ole juuri koskaan käyttänyt. Ne ovat sininen ja valkoinen.

Sininen ei minulle erityisen hyvin sovi, mutta nyt olen bongannut muutamankin kivan sinisen mekon, joita olen väristä huolimatta käyttänyt. Mekon malli on nimittäin ollut juuri sopiva.


Valkoinen taas on ollut lempivärejäni sisustuksessa, mutta itseni päällä se on ollut turmiollinen. Jostakin syystä nyt, kun sotken itse itseäni ja vauva sotkee minua vielä siihen päälle olen päättänyt, että valkoinen on tämän kesän väri. Niinpä tein elämäni vikaostoksen. Valkoiset kangaskengät.


Hirvittävän epäkäytännölliset, mutta ostinkin ne vain mielikuvan takia. Siinä viiletän huolettomana pitkin Kööpenhaminan katuja valkoisissa kangaskengissäni ja piipahdan välillä kahvilaan istumaan. Kenkien ei siis tarvitse kestää kauniina kuin ensi viikkoon. Reissun jälkeen ne voidaan alentaa puutarhakengiksi.


4 kommenttia:

 1. Valkoinen on kyllä ihana, mutta, mutta... Mä saan sen värin säilymään puhtaana ehkä niin kauan kuin tuote on kaupan kassissa. Sen jälkeen sitä todennäköisesti kohtaa jokin katastrofi.

  VastaaPoista
 2. Mulla onkin kulunut kiitettävään tahtiin tahranpoistoainetta :)

  VastaaPoista
 3. Mielikuva ostamien on ihanaa!!
  ... ja sitten minä olen jossain hienoissa juhlissa tämä mekko päällä.... tai ...nämä sandaalit ovat juuri oikeanlaiset kun kävelen ilta-auringossa jossain kaupungilla.. tai ...tämä on juuri oikeanlainen kun lähden rannalle ja laitan tämän huitulan suoraan uimapuvun päälle ja ne pinkin läpsyt mätsäävät tähän... Pakko ostaa!

  Kaikki nämä ovat todella tapahtuneet, ja ostokset on tehty näiden ajatusten siivittäminä.
  Nyt vaan voin todeta että mitkä juhlat, mikä suurkaupunki ja mikä ranta..

  P

  VastaaPoista