keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Puutarhapuuhastelua

Täällä ollaan pikkuhiljaa virittäytymässä puutarhakauteen. Olemme korkanneet Veen viime syksynä rakennetun hiekkalaatikon ja hän möyrii siellä innoissaan syöden hiekkaa heti kun silmä välttää.

Samalla kun taapero viihtyy laatikossaan (tosin Vee osaa dyykata sieltä poiskin pää edellä), on minulla ollut aikaa tarkastella pihaa. Tämä on ensimmäinen kevät, kun se näyttää mielestäni ihan siedettävältä. Aiemmin olen keväisin ollut saamassa hermoromahdusta ja suunnitellut ainakin sata uutta projektia, millä parantaa näkymiä. Nyt haaveilen lähinnä kasvimaasta ja -huoneesta, tosin en vielä tänä kesänä. Olen Matille pyhästi luvannut, että tämän kesän ainoa projekti on istuttaa olemassaoleviin penkkeihin kasveja tarpeen mukaan ja maisemoida hiekkalaatikko kasvireunuksella muuhun puutarhaan sopivaksi. Tämä todennäköisesti toteutuukin, sillä alustavasti meillä on juhannusviikolla Kurkiaurankadun muutto tiedossa ja kesä menee sen projektin parissa.

Sain kädet jo multaan sen verran, että istutin kevätkukkia ulkoruukkuihin. Melkein kaikki Ilmajoen narsissit olivat lopussa (orvokkien myynti oli jo alkanut!), mutta löysin kuitenkin tarvittavat kaksitoista ja vielä perunanarsissin kaupan päälle Agrimarketista.


2 kommenttia:

  1. Tuo perunanarsissi oli mulle uus tuttavuus. Oon vasta tänä keväänä kuullut/nähnyt sen ensimmäistä kertaa. Nätti kuin mikä.

    VastaaPoista
  2. Okei :) nimi ei kyllä imartele kukkaa yhtään! mulle uutta tänä keväänä oli keltainen hyasintti, sellaista en oo koskaan aiemmin nähnyt.

    VastaaPoista