maanantai 9. toukokuuta 2016

Pöytäliina

Viikonloppuna kävimme hakemassa uuden pöytäliinan terassille lämpimien ilmojen innoittamana. Grilli ja muut ruuanlaittovehkeet ovat tosin vielä varastossa, mutta first things first.

Meillä on ollut muutaman vuoden Pentikin liina, joka viime syksynä sai lähtötuomion. Liinan käytännöllisyyden (pinnoite) ja kauneuden (ei-muovi-liina) vuoksi ostin taas saman putiikin pöytäliinan.


Tällä kertaa päädyin Lupiini-kuosiin. Se oli ehdottomasti ihanin. Kysyin muodon vuoksi myös Matin mielipidettä asiaan ja hänkin kannatti Lupiinia. Se se sitten oli. Saatan hankkia kesemmällä samaa kuosia tyynyt terassin sohvalle. Se hankinta tosin on hyvin keliriippuvainen. Jos kesä on samanlainen kuin viime vuonna, tyydyn vain pöytäliinaan.
2 kommenttia:

  1. I H A N A ! Olen itsekin tässä etsiskellyt tuollaista nättiä, sään kestävää liinaa terassin pöydälle, mutta Eurokankaat (olen siis kolunnut jo 4 liikettä) tarjoaa vain niitä iänikuisia vahakankaita ja muista ei oikein löydy sitäkään.. Onko tuossa sellainen, tai siis millainen pinta tuossa on? Ja köyhdyitkö paljonkin?

    VastaaPoista
  2. Siinä on sellainen vahamainen pinnoite, mutta se ei siis ole perinteisen vahakankaan näköinen. Kestää siis säiden armoilla hyvin :) köyhdyin 70 €, joten ihan ilmainen se ei ollut. Tota kangasta myydään metritavarana ja tohon meidän pöytään sitä kului 2,5 m. Vallilalla on myös muuten kivan näköisiä vahakangaspöytäliinoja verkkokaupassa, ne oli n.50 € hujakoilla.

    VastaaPoista