sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Askartelua


En ole mikään huippuaskarteluihminen, mutta kerran vuodessa tartun mielelläni liimaan ja saksiin. Askartelen joulukortit. Muutaman vuoden ajan olen virkkaillut pieniä pitsikoristeita, mutta nyt en jaksanut. Käsityöinnostunukseni on ollut unholassa koko vuoden. Äidille ja isälle elokuussa lupaamani mattokin on vielä kesken. Olen saanut aikaiseksi vuonna 2013 kaulaliinan ja yhden maton. Melko huono saavutus.

Joulukorteissa päädyin siis yksinkertaiseen malliin, jotta ne ylipäätään tulisivat valmiiksi. Ja tulivathan ne. Ainoana ongelmana on, että korttien kuoret tuppaavaat aukeamaan. Niihin pitäisi ostaa tarrat. Toivottavasti tarrojen ostamiseen ei kulu kauaa, jotta kortit pääsevät ajoissa matkaan.

6 kommenttia:

 1. Mä oon myös yleensä askarrellut joulukortit itse, mutta saas nähdä, lähteekö tänä vuonna ensimmäistäkään korttia mihinkään päin...

  VastaaPoista
 2. Meillä nuo kortit makaa nyt pärekorissa. Osoitteidenkirjoittamisruljanssi ja tuo tarroittaminen pitäisi vielä saada tehtyä. Onneksi kortteja ei kovin paljon ole :) Ja välillä tosin on ihan hauska näperrelläkin jotain, kun muuten tuppaan olemaan melko suurien linjojen ihminen.

  VastaaPoista
 3. Kateellisena lueskelen. Kartonkeja ja jouluisia papereita on Tiimarin loppuunmyynnistä hankittu valtavat määrät, mutta muuten kortit on vielä ajatuksen tasolla.. Noh, turvaudun vanhaan viisauteen: hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! :D

  VastaaPoista
 4. Meillä oli oikein askartelupaskartelu-viikonloppu, kun ensin tehtiin kortit ja sitten vielä eilen joulukalenteri. Matti halusi joulukalenteriin myös tekstiosion eikä pelkkää karkkia, joten kirjoiteltiin kivoja lappuja yllätykseksi.

  VastaaPoista
 5. Hehtaarikartongista on nyt mitattu, leikattu ja taiteltu 30 korttipohjaa ja koristepaperista on leikattu 60 tähteä. Seuraava vaihe olisi sitten liimaminen.. ja kirjoittaminen.. ja osoitteet. Välillä sitä kyllä miettii että Tiimarista taisi saada eurolla 10 valmista korttia.
  P

  VastaaPoista
 6. :) mutta se on kiva puuhastella ja kuunnella joululauluja samalla.

  VastaaPoista