lauantai 18. tammikuuta 2014

Uudenvuoden lupaus


En ole kovinkaan montaa kertaa tehnyt uudenvuoden lupauksia, mutta tänä vuonna päätin luvata kaksi asiaa. Ajattelin, että lupausten tulee olla sellaisia, joita on mahdollisimman helppo noudattaa. Ensimmäinen lupaus oli herkuista pidättäytyminen aikavälillä maanantai-torstai. Jään helposti sokerikoukkuun, joten namit yritän jättää vain viikonlopulle.

Toinen lupaus oli tehdä smoothieita viikonloppuaamuisin. Yleensä syön tosi huonosti aamupäivällä ja iltapäivällä olen niin nälkäinen, että syön päivällistä ihan liikaa ja olen ähkykoomassa loppuillan. Lisäksi viime vuonna säästelin pakastimen antimia liiankin kanssa, joten tänä vuonna pyrin siihen, että pakastin on tyhjä kesäkuussa. En kuitenkaan ehkä mene kokeiluissani trendikkääseen vihersmoothie-linjaan, jossa soseutetaan ties mitä lesettä ja lehtivihreää, vaan tyydyn mielelläni hedelmiin ja marjoihin.

Kaivoin siis eilen pakastimesta litran mansikoita ja ostin kaupasta jogurttia ja appelsiineja. Appelsiineilla on juuri nyt keskikauden lajikkeiden satokausi, joten ne ovat halpoja ja ihanan mehukkaita. Suosittelen varauksetta!

2 kommenttia:

  1. Todella fiksuja lupauksia. Itse en tee enää uudenvuodenlupauksia, kun niillä on kantavuutta noin puoleenpäivään uudenvuodenpäivänä...

    VastaaPoista
  2. Mä ajattelin, että nämä voisi olla sellaisia lupauksia, jotka saan pidettyä. Plus smoothiet on hyviä, joten ainakaan sen lupauksen pitäminen ei tuota tuskaa eikä mistään tarvitse luopua :)

    VastaaPoista