keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Muutoksia kotona

Viikonloppuna toteutimme huoneiden vaihdoksen, jossa entisestä makuuhuoneestamme tuli tuleva lastenhuone (nykyinen tila, johon vietiin kaikki ne huonekalut, joita ei muualle saanut sijoitettua) ja entisestä viihdehuoneestamme tuli makuuhuone. Veimme alakerran olohuoneeseen ison sohvan ja tv:n viihdehuoneesta.

Olen muutokseen tosi tyytyväinen, vaikka homma olikin melkomoinen urakka. Kävimme samalla läpi kaikki poisheitettävät tavarat ja niitä kertyikin melko paljon. Olohuoneessa on nyt paljon kivempi löhöillä, kun sohva on iso. Väritys muuttui samalla tummemmaksi ruskean sohvan ja tummapuisen senkin, joka tuotiin tv:n alle, myötä.
Makuuhuone taas värittyi sini-vihreän sijaan voimakkaammilla sävyillä, sillä jostakin syystä kaipasin tyynyihin ja mattoon väriä. Vauvan mobilekin löysi paikkansa uuden lipaston yltä, johon olisi tarkoitus sijoittaa hoitoalusta. Testailimme myös koottua pinnasänkyä tilaan, mutta toistaiseksi se päätyi vauvan tavaroiden säilytyspaikaksi tulevaan lastenhuoneeseen. Vielä tuntui aivan liian aikaiselta ottaa se esiin. Treenataan ensin tuon mobilen kanssa.

On hassua miten paljon huoneen paikan vaihtaminen vaikuttaa. Tuntuu siltä, että nukkumaan mennessä astuisi kokonaan uuteen taloon. Tosin pimeässä hortoilu öisen vessareissun jäljiltä on haastavaa, viime yönä törmäsin mennessä oveen ja tullessa yöpöytään. Toisaalta rutiinien rikkominen lienee parasta aivotreeniä.4 kommenttia:

 1. Vautsi,kyllä tuli tosi "mahtavan",hienon näköinen!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo teidän makuuhuone. Matto on mielettömän kaunis ja mä kun oon heikkona lipastoihin, niin se otti heti silmään. Tosi kiva!

  VastaaPoista
 3. Pitää tulla katsomaan miltä näyttää. En osa vielä kuvitella.
  P

  VastaaPoista
 4. Kiitos vaan avusta toispuoljokiselle. Ja lipasto on Ikeasta hankittu ja matto Anttilasta :) ei siis edes mitään erityisen ihmeellisiä, kivoja kylläkin. P:lle, tervetuloa :)

  VastaaPoista