keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Mainoksen uhri

Minulla on ollut postilaatikossa jo vuosikausia "Ei mainoksia"-lappu. En ole kokenut mitään tarvetta saada yhtä sun toista lippulappusta postiluukustani, koskapa harvoin riennän alennusten perässä mihinkään. Kuten jo edellisestä Hullujen päivien postauksesta voi hienovaraisesti päätellä, olen alkanut pyörtää kantaani. Postilaatikkoon en edelleenkään mainoksia halua, mutta sähköpostiin tullessa ne ovat ihan ok. Varsinkin jos koskevat liikkeitä, joissa tykkään muutenkin asioida.

Jokin aika sitten sain sähköpostiini Pentikin alennusmyyntien mainoksen ja selasin nopeasti läpi, mitä verkkokaupasta löytyi. Tarkoituksenani oli katsoa, josko löytäisin jouluna ostamiini tabletteihin hiukan täydennysvarastoa, mutta niitä ei tarjouksista löytynyt.


Jotakin muuta kyllä löytyi. Nimittäin uusi päiväpeitto. Nähdessäni sen totesin, että se on melkein samaa sarjaa makuuhuoneen maton kanssa ja olisi vallan loistava värin tuoja edellisen valjun beigen päiväpeiton tilalle. Aiempi päiväpeittomme on ollut myös kevyttä materiaalia, joka on pedatessa kiva, mutta sängyllä makoillessa huono, koska se menee makkaralle heti kun kääntää kylkeä. Pentikin päiväpeitto on tikattua puuvillaa, eli se pysyy hyvin paikoillaan, vaikka kylkeä kääntäisi toisenkin kerran. Alennuksen ollessa 50 e, tilasin peiton.


Olen päiväpeittoon tosi tyytyväinen. Se on raikas, keväinen ja ihanan värikäs. Nyt kun olemme laittaneet vauva-asiat valmiiksi makkariin, sitoo päiväpeiton yltäkylläinen värimaailma pilvikuvioisen hoitotason ja vauvan siilipäiväpeiton hyvin yhteen hassuksi sekamelskaiseksi kokonaisuudeksi. Pidän siitä tosi paljon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti