keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Pikkulan uudet värit

Otsikossa pyrin olemaan hiukan häveliäs. Vessan uudet värit ei kuulostanut mielestäni ollenkaan hyvältä. Toisaalta en tiedä onko vanhahtava pikkulakaan parempi. Naistenhuone se ei yhteistaloudessa ole ja huussi sijaitsee ulkona... No, se siitä. Vessaan  kuitenkin harvemmin kameransa kanssa eksyy ja päättää kirjoittaa juttua huoneeseen liittyen. Sitä tulee myös uusittua harvoin, koska laattojen vaihtaminen ja muu on kova, hankalasti järjestettävä, kallis ja epämiellyttävä urakka.

Meillä oli tarkoituksena uusia vessaa kevään aikana. Muuttaessamme valittu kaapisto ei sopinutkaan materiaalinsa puolesta tilaan ja on nyt todella epäsiistin näköinen, samoin käsienpesuallas, joka on haljennut. Lisäksi tarvitsemme lisää säilytystilaa. Nyt näyttää kuitenkin uhkaavasti siltä, että homma siirtyy hamaan tulevaisuuteen, sillä aikataulu ei uusimiseen taida riittää ellei valitsemassamme liikkeessä ole tosi nopeita remonttimiehiä (onko sellaisia?) tai jos itse tekisi työn (joo ei).

Asia ärsyttää minua aika paljon, mutta yritän suhtautua siihen positiivisesti. Hiukan lisää säilytystilaa saimme kuitenkin Ikeasta hankitusta kärrystä. Matti valitsi väreistä mintunvihreän ja siitä se ajatus sitten lähti. Mintunvihreä kärry tarvitsi mintunvihreän maton.


Mintunvihreä matto ja kärry olivat kaksinansa kuitenkin hiukan kummallisen näköisiä, joten värimaailmaa piti sitoa vielä muutamalla muulla esineellä paikoilleen.


Virkkasin muutaman tavaransäilytyskorin mintunvihreästä ja haaleanvaalenpunaisesta puuvillalangasta. Kuvan ottamisen jälkeen syntyi vielä valko-vihreä-raidallinen kori ja valkoinen lanka jäi odottelemaan seuraavaa virkkaamisinspiraatiota. Kaverikseen ne saivat uudet pyyhkeet. Lopputulos on varsin virkistävä, huolimatta allaskaapiston epäsiisteydestä. Tämä olikin ensimmäinen kerta koko täällä asumisen aikana, jolloin tein vessaan minkäänlaisia muutoksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti