keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Pesänrakennusvietti... never heard

Käytännöllisistä syistä vaihdoimme huoneiden järjestystä jokin aika sitten ja siinä samassa tuli katsottua lipastojen laatikot läpi ja hävitettyä turha tavara. Käytännöllisistä syistä olen myös pessyt nyt kaikki vauvanvaatteet, lakanat ja muut tekstiilit ja viikannut ne kaappiin valmiiksi.

Nämä kaikki voin selittää normaaleilla, järkeenkäyvillä syillä, mutta varaston siivoamiseen en keksinyt ehkä ihan yhtä vakuuttavaa syytä. Se vain piti siivota, koska. Ja jos sitä ei ehdi siivota ennen vauvan tuloa... ei hyvä. Jotenkin perustelin itselleni niin, että kun varasto on siisti, ovat omat ajatukseni järjestyksessä. Matille perustelin asian vähän eri tavalla, jota en lähde tässä toistamaan.

Lopputuloksena oli kuitenkin se, että kävimme kirpputorilla ostamassa vanhan vaatekaapin ja hyllyn. Säilytämme varastossa kausikenkiä, matkalaukkuja ja erinäisiä puutarhatavaroita sekä puita, joten kengille ja matkalaukuille oli pakko saada pölytiivis säilytyspaikka.

Raivasimme varaston tavarat ulos ja lakaisimme lattian. Kaappi ja hylly kannettiin sisään ja tavarat järjesteltiin paikoilleen. Hommaan ei oikeastaan kulunut loppujen lopuksi kovinkaan kauan aikaa ja varasto on nyt niin sievä, että sinne voisi mennä melkein istuskelemaan. Ajatusten järjestäytymisestä en kuitenkaan ole ihan satavarma. Ehkä olen hiukan tyynempi. Ehkä.

1 kommentti:

  1. Jestas! Meillä ei oo sisälläkään noin siistiä ja järjestyksessä :)

    VastaaPoista