torstai 18. kesäkuuta 2015

Puutarhatakki

En varsinaisesti hankkinut itselleni puutarhatakkia, mutta uusi ohut parkani muodostui sellaiseksi. Ensinnäkin, sen kukkakuosi sopii puutarhaan hyvin ja toisekseen värimaailma ei pistä pahakseen muutamasta multa- tai ruohotahrasta. Ne eivät kaiken kukerruksen takaa näy mihinkään ja likaisella takilla kehtaa piipahtaa lähikaupassa. Takki pitää tuulta kohtuullisen hyvin ja ohut kangas takaa sen, ettei takilla tule hiki.

Hankin takin englantilaisesta Simplybe Euro-verkkokaupasta, jossa koot alkavat 42 (brittikokojen suomennos täällä). Toimitus oli nopea ja hinta-laatu-suhde ainakin takkini osalta erinomainen. Parkani maksoi nelisen kymppiä. Brittivaatteissa on myös mukana hulluttelua, jota ei ehkä pohjoismaisista vaatteista löydä. Suomen kesässä kuitenkin tarvitsee valitettavan paljon takkia, joten on huippua, että takki on kukkaisen kesäinen.

2 kommenttia:

  1. Ihana, juuri sinun oloinen ja näköinen takki! Ja mitkä kutrit sinulle on kasvanut, wau! :D

    Itsekin tykkään "muiden maiden" vaatteista. Täällä kylmässä pohjolassa, varsinkin isojen tyttöjen, vaatteet ovat kovin tummanpuhuvia (ei sillä ettenkö niistäkin pitäisi) ja malliltaan telttoja (niistä en pidä). Ulkomailla uskalletaan tehdä isommatkin vaatteet jonkin muotoisiksi, värejä ja kuoseja löytyy mistä valita. Täytyykin käydä tutustumassa tuohon verkkokauppaan. Oliko koko todellinen vai pitäisikö ottaa isompi/pienempi?

    VastaaPoista
  2. Kannattaa käydä tsekkaamassa, oli tosi paljon vaihtoehtoja (myös niitä tummanpuhuvia versioita). Kannattaa ehkä ottaa yksi koko pienempi. Otin tosta takista normaalin koon, mutta voisi olla yhden koon pienempikin, niin istuisi vähän paremmin. Toisaalta kun toi on tollanen vähän rönttötakki, niin ei oo niin justiin, mutta jos haluaa jonkun siistimmän vaatteen niin sitten omaa normaalikokoa pienempää suosittelen.

    VastaaPoista