keskiviikko 26. elokuuta 2015

Vitriinit

Olen aina ollut hiukan pulassa korujeni säilytyksen kanssa. Aiemmin olen hankkinut lähinnä rihkamakoruja, jotka on voinut sulloa sekaisen korurasian pohjalle tai laittaa roikkumaan vessan naulaan. Jos jokin koru on mennyt rikki tai kadonnut ei se ole kovin kauan harmittanut.


Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä enemmän olen saanut arvokkaita koruja. Pyrin käyttämään niitä myös arkena, mutta ne tuppaavat helposti jäämään laatikkoon, jossa niitä säilytän. En kuitenkaan ole löytänyt kaunista korurasiaa, johon laittaisin ihanat koruni.

Olen pyöritellyt käsissäni Iittalan Vitriini-sarjan rasioita, mutta mielestäni ne ovat olleet liian kalliita ostettavaksi. Nyt kuitenkin päätin, että kauniit koruni ansaitsevat myös kauniit rasiat. Asiaa auttoi MyIittala-etu ja Outletista löytämäni lähes 40 e alennuksella ollut Vitriini-rasia. Nyt minulla on rasioita kolme. 

Olen laittanut niihin Matilta saamani korvakorut ja sormukset. Rasiat näyttävät kauniilta valon osuessa niihin ja koruni kuultavat läpi niistä muistuttaen olemassaolostaan. Tällä viikolla olenkin käyttänyt uusimpia korvakorujani joka päivä. Rasioissa on myös visuaalisuuden lisäksi yksi positiivinen puoli. Niiden sulkeminen kuulostaa ihanalta.

1 kommentti: