perjantai 16. lokakuuta 2015

Gingin viikonlopulle!

Meillä on alettu viikonloppuisin juoda drinkkejä. Kaikki alkoi ginipullosta ja siitä, että Veen nukkumaanmenoaika vakiintui.

Koska viikonloppuisin ei voi enää lähteä pitkille illallisille tai nauttia yhtä juomaa enempää, on vaatimuslista aika kova. Yhden lasillisen takia ei voi avata viinipulloa ja siideri on vähän tylsä. Ehkäpä joku drinksu?

Ostimme laivalta sitä kuuluisaa kyröläistä giniä ja vasta kotona aloimme pohtia, mitä muuta ginistä voi tehdä, paitsi geeteetä. Selvisi, että vaikka mitä! Tässä tämän hetken paras.

 Mustikkaginillo

1 rkl mustikkahilloa
4 cl (Napue)giniä
2 cl sitruunamehua
3 cl sokerilientä*
jäitä

1. Laita sheikkeriin jäitä, mustikkahillo ja nesteet. Ravista voimakkaasti. Kaada siivilän läpi laakeaan lasiin, jossa on muutama jääpala. Hifistellä voi koristelemalla rosmariinin oksalla.

Meillä ei ole sheikkeriä, joten teen drinkit hillopurkissa. Mitan ostin kotiin, mutta shottilasillakin mittaaminen onnistuu varsin hyvin. Tämän drinkin takia hankin sellaisen pienen siivilänkin.

* Keitä 1 dl sokeria ja 1 dl vettä siirapiksi n. 5 min.

2 kommenttia:

  1. Just tänään juteltiin kampaajani kanssa, että kun ei viitsisi viinipulloa avata yhden lasillisen takia, niin jää sitten sekin vähä juomatta. Drinkkejä en ole edes muistanutkaan :D Tosin en taitaisi viitsiä niitäkään tehdä. Menisi vain kossukola-linjalle. :D

    VastaaPoista