keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Työbrunssi

Jos työskentelet paikassa, jossa lounas kaupungilla on harhainen haave, voit aina piristää mieltäsi tekemällä eväslounaastasi astetta trendikkäämmän.

Otsikkona on työbrunssi, koska resepti on oikeastaan aamupalaan kuuluva, aika ruokaisa ja yhdistelee suolaista ja makeaa. Plus se on helppo ja nopea pakata mukaan vaikka pieneen muovipussiin taikka, jos oikein haluaa hienostella, kauniiseen lasipurkkiin. Lisäksi sen voi tehdä koko viikolle etukäteen. Kun kuvittelet kesken työtehtäviesi syöväsi brunssia, on maailma hetken aurinkoisempi paikka!

ps. brunssimielikuvaa voi vahvistaa pakkaamalla mukaan jotakin hedelmäistä; piltti on oikein hyvä vaihtoehto, siitä saa myös makua aurinkoinen!

Hienosteleva puuro

5 dl kaurahiutaleita
1 pss kuivahedelmä-pähkinäsekoitusta
1 rkl kanelia
2 tl kardemummaa
2 tl suolaa

1. Kaada ainekset kauniiseen purkkiin.
2. Ota lusikka ja sekoita aineet keskenään.
3. Säästä tiskiä ja jätä sama lusikka törröttämään purkkiin Sillä samalla lusikalla on siis tarkoitus lusikoida seos valitsemaasi astiaan aamulla.
4. Töissä laita vedenkeitin päälle ja kaada puuroseos lautaselle.
5. Kaada kiehuva vesi puuroseoksen päälle ja anna hautua hetki.
Vinkki! pidempään kypsyvät puurohiutaleet ovat paljon paremman makuisia kuin pikakauraversio.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti