keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Lettityyny

Tämä olikin yllättävän kivuton ja nopea projekti. Kolme iltaa telkkarin ääressä pyöröpuikot kädessä ja tyyny oli valmis.

Lankana on Isoveljen leijonankeltaista (230) lankaa, jonka neuloin kutosen pyöröpuikoilla.  Langan menekki oli kaksi kerää, joten itseasiassa itse tehty tuli halvemmaksi (alle 10 €) verrattuna ostotyynynpäällisiin. Silmukoita oli yhteensä sata (passaa tuollaiseen 40x30 cm tyynyyn hyvin) ja keskelle sijoittelin lettikuvion neulomalla 5 nurin, 5 oikein, 2 nurin, 5 oikein ja 5 nurin. Muut silmukat olivat oikeita. Yhden palmikon "kiepsautuksen" pituus oli 10 riviä. Palmikon neulominen on oikeasti tosi helppoa, täältä löytyy siihen kuvallinen ohje: klikklik.
4 kommenttia:

 1. Vau! Respect, ihan älyttömän hieno! :)

  VastaaPoista
 2. Tuotahan minä jo ihailin viikonloppuna.PIENI,suuri pyyntö,jos saisin joulupukin pussiin !?!

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti! Oon kanssa jo vuosia suunnitellut, mutta aina vaan jää, kun keksin muuta tekemistä. Nyt on tekeillä pöllösukat Lealle joululahjaksi :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti :) ja katotaan, jos joulupukki kerkeää poiketa meidän kautta aattona. Ja rautalinnulle vielä, että toi on aika nopea "välityö", jos on joku isompaan hommaan kyllästyminen meneillään.

  VastaaPoista