maanantai 6. lokakuuta 2014

Mekkomaanantai

Muutaman päivän kotona oloilun jälkeen legginssit ja collegepaita päällä oli kiva taas lähteä ihmisten ilmoille ja pukeutua asiallisesti. Valitsin siitä ilosta mekon.


Ostin mekon kesähelteillä ja käytin sitä silloin muutaman kerran. Nyt joudun toteamaan, että mekko sopii paremmin hiukan kylmemmälle säälle, koska lyhyytensä vuoksi se on säädyllisemmän näköinen sukkahousujen kanssa. Mekko on Lindexin Holly & White-mallistoa, jonka kuoseista ja fiiliksestä tykkään tosi paljon. Suurin osa vaatteista on kuitenkin melko niukkalinjaisia, joten en ole päässyt niitä hankkimaan. Tämän mekon löytyminen oli siksikin loistavaa. Saappaat ovat ainakin neljä vuotta vanhat (ostin ne jo asuessani Järvenpäässä), mutta vieläkin varsin käyttökelpoiset. Viime vuonna ne näyttivät mielestäni nuhruisilta ja kamalilta, mutta tänä syksynä ne ovat taas varsin kivan kuluneen oloiset. Saappaat ja mekko tuntuvat just nyt mukavalta asukokonaisuudelta, joten niitä pitää ottaa käyttöön ahkerammin.

5 kommenttia:

  1. Kivan näköinen mekko. Ja saappaat tuo siihen mukavasti "rouheutta". Mullakin oli mekkomaanantai, mutta oli niin hemm... siis hirmuisen kylmä, että huomenna mulla on kyllä villapaitatiistai :D

    VastaaPoista
  2. He hee - huomasin muuten, että meidän isännän Hiivatti on päässyt sun kuvan taustalle :D Se on siinä teidän naapurissa tekemässä koirille tarhaa.

    VastaaPoista
  3. Mulla taitaa olla huomennakin mekkopäivä, tosin ehkä toisella mekolla ja saappailla :) En tiennytkään, että siellä ollaan tekemässä uutta tarhaa. Mun pitää käydä vaklaamassa, koska en ole koskaan tavannut sun miestä.

    VastaaPoista
  4. Taas tosi nätti kuva sinusta! Terveiset toiselta puolen jokea!

    VastaaPoista