sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Matin toivepostaus

Matti lukee suurimman osan näistä blogiteksteistä, kommentoi muutamia, mutta on vain kaksi kertaa toivonut, että kirjoittaisin jostain. Muistatteko vielä Matin tekniikkanurkan? Se muuten pitäisi uusia, onkohan meille tullut mitää uutta tekniikkaa tuon jälkeen... Voi olla, että ei, sillä mies on keskittynyt lähinnä bassoihin viime aikoina. Ehkä teen niistä postauksen.

Mutta tämän Matti toivoi laitettavaksi blogiin: linkin Luontoiltaan.

Lähetin siis täälläkin esittelemäni kuvan peltopyistä, jotka ovat menneet kiepille lumihankeen, Luontoiltaan ja he soittivat minulle sieltä voisinko osallistua lähetykseen. Suostuin tietenkin. Vähän aluksi jännitti, mutta ne sedät olivat siellä niin ihania, ettei sitten enää jännittänytkään yhtään. En tosin suostu itse kuuntelemaan juttua, koska se on silkkaa itsekidutusta, mutta jos joku ei vielä Facebookin kautta ole nähnyt/kuunnellut tätä juttua, niin linkistä löytyy (juttu on heti ekana).


1 kommentti:

  1. Osui kyllä ihan nappiin ajoitus. Just kuudelta luin sun päivityksen Facebookista ja laitoin heti radion auki. Hyvä juttu ja todella harvinaisen hyvä kuva, niin kuin sielläkin sanottiin :)

    VastaaPoista