maanantai 19. tammikuuta 2015

Syy pipokampaukseen

Olen nyt innostunut tekemään taas pitkästä aikaa käsitöitä säännöllisesti. Tosin en seuraa mitään ohjeita, kunhan teen mitä mielin. Valitettavasti se tarkoittaa sitä, ettei kaikki aina mene ihan putkeen. 

Kuvan pipon neuloin kahdesti ennen kuin siitä tuli hyvä. Tupsun siihen tein kolme kertaa. Neuloin myös kolme kauluria, joista yksi on Matilla ja yksi roskiksessa (sitä ei vaan voinut käyttää ja ärsyynnyin niin, etten alkanut edes purkaa sitä). Mutta lopputulos on mielestäni kiva. En tiedä miksi haluan tuollaista epäväriä kuin beige, mutta jostakin syystä se miellyttää silmääni tällä hetkellä hyvinkin paljon. 


2 kommenttia:

  1. Kivat niistä tuli :D Mä taas yleensä tarvitsen ohjeen käsitöihin, mutta ei ne siltikään välttämättä aina onnistu. Ei, vaikka olisin tehnyt mallitilkunkin. Nyt on menossa ruusutablettien virkkaus nettikaverille. Kolme on tehtynä, kolme vielä pitäis tehdä.

    VastaaPoista
  2. Joo, ei ne aina ohjeen kanssa onnistu. Toistaiseksi en oo kyllä kokeillut mallitilkun tekoa koskaan, kun koot ei oo ollut niin justiinsa.

    VastaaPoista