keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Ikioma huone

Viikonloppuna totesin tarvitsevani jotakin kivaa tekemistä, sillä olo oli mälsä ja mieli harmaana. Matin mielestä ehdotukseni pienestä mööbleeraamisesta ei ollut kivaa tekemistä, mutta ihailtavan joustavana aviomiehenä hän suostui ehdotukseeni. Kannatti, sillä olen ollut tosi tyytyväinen ja hyväntuulinen ever since.

Mööbleeraamisen tavoitteena oli Veen ikioma huone. Me siirryimme takaisin vanhaan makuuhuoneeseemme ja pikku kunkku sai talon isoimman huoneen valtakunnakseen. Huoneeseen ei oikeastaan tullut mitään muuta uutta kuin pallovalot ikkunaan. 


Vanhat pimennysverhot olivat hyvät, samoin matto. Kymmenisen vuotta vanhat Ikea-hyllyt löysivät paikkansa lelukoreineen Veen huoneesta, niihin saa liimata tarroja ja sotkea tussilla äidin saamatta hermoromahdusta. Lipasto ja sänky oli ostettuna jo ennen Veen syntymää. 


Vanha olohuoneen sohva sai Pilven, Tyypin ja Herra Aurinkoisen huomaansa. Huoneen takaseinälle laitoin sinitarralla kiinni eri paikoista ostettuja postikortteja. Huone on muuten valmis ja korkattu käyttöön, mutta odotamme vielä pimeässä hohtavaa maailmankarttaa (!) saapuvaksi. Se pääsee Ikean hyllyn pariksi. Jo ilman karttaakin huone on muutaman yön kokemuksella hyväksi todettu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti