perjantai 29. tammikuuta 2016

Appelsiinit vol 2

Appelsiinit ovat nyt ihan superhalpoja ja meillä niitä tönöttää hedelmävadissa koko ajan. En vielä ole päässyt tuoreen mehun makuun, mutta viikonloppuna lienee pakko vähän puristella.

Ihan pikainen ja nopea ohje suolaisempiin appelsiineihin. Lempisalaattini tällä hetkellä. Maistuu ainakin kalan ja kanan kera.



Appelsiinisalaatti

3 appelsiinia
1/4 punasipulia
n. 100 g fetaa
n. 50 g cashew-pähkinöitä
oliiviöljyä
mustapippuria

1. Kuori ja viipaloi appelsiinit haluamaasi malliin.
2. Pilko punasipuli mahdollisimman pieneksi kuutioksi tai ohuiksi renkaiden puolikkaiksi.
3. Lado appelsiinit tarjoiluvadille. Murustele päälle feta ja ripottele appelsiineille punasipuli ja cashewpähkinät. Pirskota vielä oliiviöljyä ja mausta mustapippurilla.


2 kommenttia:

  1. Laita lohkoiksi ja ime mehut- niin meillä "juodaan" ja syödään ne :D

    VastaaPoista
  2. Ei kyl mä aattelin ihan sitruspusertimen kaivaa esille. Vee ei diggaa appelsiineista lohkona, niin aattelin kokeilla mehuna.

    VastaaPoista